Benefietavond 2019

Benefietavond 2019

Benefietavond Breast Care Foundation | maandag 7 oktober 2019

Op maandag 7 oktober 2019 wordt wederom een benefietavond georganiseerd voor de Breast Care Foundation (BCF).

Voor de volgende benefietavond hebben maar liefst VIER BEKENDE TWEE-STERRENCHEFS toegezegd om voor onze gasten een prachtig diner te bereiden. De volgende 8 sterren zetten zich deze avond belangeloos in::

Erik van Loo, restaurant Parkheuvel, Rotterdam (chefkok benefietavond 2018)
Servais Tielman, restaurant Beluga, Maastricht
Menno Post, restaurant Olivijn, Haarlem
Moshik Roth, restaurant Moshik, Amsterdam

In Studio21 wordt er gedineerd op sterrenniveau. Hosting en entertainment zal wederom worden verzorgd door vele bekende Nederlanders. U kunt een tafel voor 10 personen reserveren. We verwelkomen u graag. Voor reservering en/of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marjolein de Jong, oprichter BCF
mailbreastcarefoundation@gmail.com

Johanna Strikwerda, office manager BCF
mailbreastcarefoundation@gmail.com

We hopen u te mogen ontvangen op 7 oktober 2019.