Benefietavond Breast Care Foundation

Ieder jaar organiseert de Breast Care Foundation een benefietavond om geld te genereren voor de doelstellingen van de stichting. U kunt ons steunen door tafelhouder te worden en met uw gasten te genieten van een gastronomische avond met op het podium vele bekende Nederlanders. Dit jaar zijn we vereerd te kunnen melden dat maar liefst vier sterrenchefs hun medewerking verlenen aan deze mooie avond, te weten:

Erik van Loo, restaurant Parkheuvel, Rotterdam
Servais Tielman, restaurant Beluga, Maastricht
Menno Post, restaurant Olivijn, Haarlem
Moshik Roth, restaurant Moshik, Amsterdam

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met:
Marjolein de Jong, oprichter BCF
mailbreastcarefoundation@gmail.com