Benefietavond 2018

Benefietavond 2018
Benefietdiner maandag 1 oktober 2018

Wij kijken terug op een geweldig benefietdiner ter ere van de Breast Care Foundation. De benefietavond bracht maar liefst €533.000 op voor het goede doel. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan de doelstellingen van de stichting. Zeer dankbaar zijn we voor alle bijdragen van iedereen die ons zo weer dichterbij de realisatie van onze doelstellingen helpen.

We zijn grote dank verschuldigd aan onze sponsoren van deze fantastische avond!

Foto-impressie van de avond