Nalaten

Wilt u het verschil maken? Nalatenschappen zijn van enorme waarde voor de Breast Care Foundation.

Breast Care Foundation opnemen in uw testament
Overweegt u de Breast Care Foundation op te nemen in uw testament?
Een bijzonder gebaar dat wij zeer waarderen. De Breast Care Foundation ontvangt geen geld van de overheid. Mede dankzij nalatenschappen kan de Breast Care Foundation zorgen voor wetenschappelijke doorbraken en innovaties. Met uw nalatenschap maakt u écht verschil voor het leven van borstkankerpatiënten. Vanwege de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) hoeft de Breast Care Foundation geen successierecht of schenkingsbelasting te betalen. Een nalatenschap komt dus volledig ten goede aan de Breast Care Foundation.  Een notaris kan uw voorkeuren en wensen vastleggen in een testament.