Onze projecten

Campagne ‘Ken je borsten’

Wij ondersteunen de campagne ‘Ken je borsten’ voor de verspreiding van kennis en voorlichting over borstkanker onder alle vrouwen én mannen in Nederland. De campagne ‘Ken je borsten’ streeft ernaar om alle vrouwen in Nederland hun borsten nóg beter te laten leren kennen. Op deze wijze kunnen eventuele veranderingen in de borst sneller worden herkend. Samen met het Alexander Monro Ziekenhuis pleiten wij voor vroege detectie. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans.

Bekijk de campagnefolder ‘Ken je borsten’ via onderstaande afbeelding of klik hier.