Voorlichting en bewustwording

Doneer aan Stichting Breast Care Foundation

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

BCF wil een bijdrage leveren aan het delen van kennis op het gebied van borstkanker en borstkankerzorg. We zien het belang van het delen van kennis met alle vrouwen en mannen in Nederland over wat zij zelf kunnen bijdragen op het gebied van preventie.

Campagne ‘Ken je borsten’

Wij ondersteunen de campagne ‘Ken je borsten’ voor de verspreiding van kennis en voorlichting over borstkanker onder alle vrouwen én mannen in Nederland. De campagne ‘Ken je borsten’ streeft ernaar om alle vrouwen in Nederland hun borsten nóg beter te laten leren kennen. Op deze wijze kunnen eventuele veranderingen in de borst sneller worden herkend. Samen met het Alexander Monro Ziekenhuis pleiten wij voor vroege detectie. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans. 

Download hier de Nederlandstalige brochure van de campagne ‘Ken je borsten’. De brochure is in diverse talen te downloaden. Ga daarvoor naar Voorlichtingsmateriaal.

Kijk voor meer informatie ook op: www.worldwidebreastcancer.org
www.facebook.com/knowyourlemons

 

Ambassadeur ‘Ken Je Borsten’

Om onze campagne ‘Ken Je Borsten’ meer bekendheid te geven, geeft Breast Care Foundation ambassadeur Jorika Wassenburg lezingen aan vrouwengroepen, onderwijs- en zorginstellingen en andere geïnteresseerden in Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn in een interactieve lezing, waarin u wordt voorgelicht over hoe u eventuele veranderingen in de borst sneller kunt herkennen dan kunt u een verzoek sturen naar mailbreastcarefoundation@gmail.com. Samen met het Alexander Monro Ziekenhuis pleit de Breast Care Foundation voor vroege detectie van borstkanker. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans. De digitale brochure ‘Ken je borsten’ kunt u downloaden. Deze vindt u bij  ‘Voorlichtingsmateriaal’ op de homepage.

‘Voelen moet, kijken mag’

Onze voorlichtingsfilm over de campagne ‘Ken Je Borsten’. 

Alexander Monro Ziekenhuis met de campagne ‘Ken Je Borsten’ bij Ladies Night

Borstkanker kun je ontdekken door goed naar je borsten te kijken. Een deukje, kleurverandering of ingetrokken tepel kunnen een teken zijn. Wist jij dat? Waar je het nog meer aan kunt ontdekken, wordt uitgelegd door Marjolein de Jong in de uitzending van Ladies Night.

Help Stichting Breast Care Foundation om de aandacht en zorg voor borstkanker te verbeteren!

Laatste nieuws

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Support Floortje Dessing in AMZ tijdens coronacrisis

Zo ontzettend lief! Ambassadeur Floortje Dessing van de Breast Care Foundation en het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) heeft voor de komende periode haar vrijwillige inzet aangeboden voor de nodige support in het AMZ. Deze week kwam zij de medewerkers en patiënten in...

Lezing ‘Ken je borsten’ bij Freedom Festival Amstelveen

Lezing ‘Ken je borsten’ bij Freedom Festival Amstelveen

Afgelopen zondag gaf Martha Rijkmans een lezing over onze campagne 'Ken je borsten' tijdens het Freedom Festival in Amstelveen. Zondag 8 maart was internationale vrouwendag. Sinds vorig jaar organiseert het IWD Amstelland een themadag op International Women's Day....