Voorlichtingsmateriaal

Download hier de folder Alexander Monro Ziekenhuis
Download hier de zorgkaart Alexander Monro Ziekenhuis
Download hier de Voedingsfolder

Bekijk hier de video ‘Ken je borsten’
Bekijk hier de video ‘Anita was hier’

Nazorg

Hier vind u informatie over nazorg:

Deze pagina is momenteel in constructie. We werken eraan om deze informatie zo spoedig mogelijk zichtbaar te maken.

Download hier de Voedingsfolder
Bekijk hier hoe u kunt stoppen met roken

Spreekbeurten

Je helpt de Breast Care Foundation enorm door andere kinderen te vertellen over wat borstkanker is, en wat het voor een kind betekent als je moeder óf vader borstkanker heeft. Hieronder kun je de spreekbeurt van Justin downloaden. Op 21 november 2018 hield Justin een spreekbeurt in het Alexander Monro Ziekenhuis voor 80 kinderen van verschillende scholen. Zijn moeder is behandeld voor borstkanker in het AMZ en Justin wilde daar graag over vertellen. Voor zijn spreekbeurt kreeg hij een 9,5 en hij zamelde geld in voor het ziekenhuis: €81,27. Justin organiseerde een tweede inzamelingsactie door de verkoop van koekjes. Daarmee haalde hij maar liefst €302 op. Dit maakt Justin de jongste ambassadeur van het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven.

Ben je van plan je spreekbeurt of werkstuk over borstkanker te houden? Download hier de spreekbeurt van Justin.